۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۸ کد : ۲۷۱ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۰۲

دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

این تفاهم نامه به منظور توسعه همکاری های علمی-پژوهشی و دستیابی به اهداف مشترک به خصوص مرتبط با وحدت امت اسلامی،

همزیستی مسالمت آمیز و بهره مندی از تجارب و توانمندی ها و حمایت از طرح های مورد نظر روز شنبه مورخ7 مهرماه به امضای آقای دکتر عباس برومند اعلم معاون پژوهش و فناوری و آقای دکتر حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد استان البرز رسید.

از جمله مواردی که بر روی آن تاکید شده همکاری مشترک در برگزاری همایش های ملی و حمایت مادی و معنوی از همایش های یکدیگر و نیز استفاده از ظرفیت های دو طرف است .

دراین جلسه، آقایان دکتر زرگر معاون پژوهش و فناوری و آقای دکتر قاسمی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و آقای دکتر اکبری دستک رئیس دانشکده الهیات و مدیر دفتر تقریب  دانشگاه، حضور داشتند.

( ۵ )

نظر شما :